Dietetyk kliniczny, wykładowca i szkoleniowiec. Aktualnie prowadzi badania naukowe w ramach Szkoły Doktorskiej Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego. Doświadczenie zawodowe zdobywała pracując m.in. w Instytucie Żywności i Żywienia oraz Narodowym Instytucie Zdrowia Publicznego-PZH. Ekspert w kampaniach edukacyjnych zwiększających świadomość z zakresu żywienia i zdrowego stylu życia. Członek Polskiego Towarzystwa Dietetyki i Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Autorka publikacji naukowych w recenzowanych w czasopismach polskich i zagranicznych w dziedzinie żywienia człowieka i dietetyki oraz licznych publikacji popularnonaukowych. Od 10 lat pracuje z pacjentami wspierając osoby borykające się m.in. z nadwagą i otyłością, cukrzycą typu 2, chorobami tarczycy, PCOS i insulinoopornością oraz dolegliwościami ze strony przewodu pokarmowego prowadząc konsultacje indywidualne i warsztaty grupowe.
Produkty:
Strefa wiedzy:
Przepisy: